Advocaten

Sandra Bremen

Sandra Bremen

Sandra Bremen is afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht, nadat zij eerst de Pedagogische Academie met succes afrondde.

Voordat zij samen met Joey Baltus haar eigen kantoor startte en op 17 november 1992 werd beëdigd als advocaat, heeft zij ruim 2 jaren in Kerkrade bij advocatenkantoor Wetzels gewerkt als juridisch medewerker.

Daarnaast heeft zij veel bestuurlijke ervaring opgedaan bij enkele schoolbesturen, heeft jaren voor een Duitse onderneming gewerkt en is zij lid van een Euregionaal platform op het gebied van het familierecht.

Gedurende haar carrière als advocaat heeft zij zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht in de meest brede zin des woords. Zij adviseert en procedeert over alle zaken gerelateerd aan personen en familierecht. Denk daarbij aan echtscheidingen, alimentatiekwesties, zorg- en contactregelingen met kinderen, erfrechtelijke kwesties, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

De nadruk ligt op een persoonlijke benadering van de cliënt, waarbij zij een gedegen en vooral eerlijk juridisch advies geeft.

In overleg met U wordt zoveel mogelijk de haalbaarheid van een regeling in der minne bekeken. Als het echter niet tot de mogelijkheden behoort de zaak te schikken, bijvoorbeeld omdat U Uw ex-partner niet meer vertrouwt of de standpunten te ver uit elkaar liggen, zal zij helemaal voor U gaan!

Joey Baltus

Joey Baltus

Joey Baltus heeft zijn studie rechten in 1988 afgerond aan de Universiteit Maastricht.

Na werkzaam te zijn geweest als juridisch adviseur voor ondernemers en in de advocatuur, werd in 1992 samen met Sandra Bremen onder eigen vlag gestart in Landgraaf als Baltus & Bremen Advocaten.

Met ruime ervaring als adviseur van particulieren en organisaties, o.a. als medeoprichter en medewerker van de Stichting Rechtswinkel Heuvelland en commissaris van de Woningstichting Vaals helpt hij U graag bij het vinden van de juiste oplossing voor Uw probleem.